עוגת טירמיסו קלה להכנה

המתיקות שבפשטות והשימוש המדויק בחומרים שמרימים לגבהים את איכות עוגת הטירמיסו

מאת: עדן סיאנוב

דרג:
עוגת טירמיסו קלה להכנה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 25 בישוטים ( אפשר להשתמש גם בוניל וגם בשוקולד )
  • לקרם :
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/3 כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • לטבילה:
  • 1 כוס קפה נמס חזק מוכן וקר ( אפשר להוסיף כפית סוכר אם יש ילדים )
  • אפשר גם אספרסו לאוהבי הקפה
  • לקישוט :
  • קקאו

אופן הכנה:

1.הכנתהקרם: בקערה טורפים חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ומשהים ל-5 דקות בצד עד להסמכה וטורפים פנימה את הגבינה.
2.מרכיבים את העוגה בשכבות ומקררים 4 שעות,טובלים את הבישקוטים טבילה קצרה בקפה ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית ומשטחים מעל הבישקוטים מחצית מכמות הקרם.
3.מסדרים על הקרם את 10 הבישקוטים הנותרים, טבילה קצרה בקפה ומכסים במחצית הנותרת של הקרם.
4.מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
5.לקישוט:משתמשים בשקף עם צורה מניחים מעל התבנית בלי שיגע בעוגה ומפזרים מעל קקאו באחידות קקאו לשכבה אחרונה .
דרג: