עוגת טורט 4 שכבות

עוגת טורט המורכבת מארבע שכבות עוגה אוורירית וביניהן קצפת בטעם וניל ומעל גנאש שוקולד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת טורט 4 שכבות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 14 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי קמח מנופה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • חצי כוס שמן
  • כוס וחצי סוכר
  • למילוי:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית אבקת סוכר
  • אגוזי מלך קצוצים
  • לגנאש:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • שוקולד חלב

אופן הכנה:

הכנה:
1. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, בקערה נפרדת להקציף את החלמונים להוסיף את השמן, סוכר וניל ואבקת אפייה.
2. לערבב בתנועות קיפול את הבלילה של החלמונים לחלבונים ואז בכף לערבב לבלילה בכל פעם בעדינות את הקמח המנופה.
3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה ולאפות בחום 180 מעלות תנור שחומם מראש למשך כ-40 דקות
4. לא לפתוח את התנור עד צינון העוגה לאחר מכן לפרוס אותה ל-4 שכבות.
5. למילוי וציפוי העוגה: להקציף את הפודינג והשמנת ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר לקצפת,.
6. למלא את השכבות בקצפת ולהניח אחת מעל השניה ולצפות מעל את הקצפת.
7. לפזר לפי הטעם אגוזי מלך קצוצים.
8. בסיר להרתיח מים ומעל להניח קערה לחמם בה שמנת מתוקה ולהמיס שוקולד חלב.
9. מצננים ומקשטים את העוגה.
דרג: