עוגת חלב ודבש

עוגת חלב ודבש

מאת: גילה חלילי

דרג:
עוגת חלב ודבש
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 גבינות 9% של תנובה
  • 6 ביצים
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר מחוקות
  • 3 כפות גדושות קמח אוסם תופח
  • גרידת לימון/גרידת תפוז/ תמצית רום(אחד הטעמים המועדפים)
  • תערובת קצוצה פרות יבשים
  • גרגרי רימון

אופן הכנה:


1.מפרידים את הביצים. מערבבים בקערה את החלמונים הגבינות השמנת הרגילה הקמח.
2.מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
3.מקפלים את תערובת 1 עם הקצף.
4.מחממים תנור לחום הכי גבוה.
5. מרפדים ומהדקים לתבנית עגולה 28 משומנת ומקומחת.
6. את תערובת הפרות היבשים שופכים על הכל. את התערובת שמים בתנור, נותנים מכת חום עשר דקות בתנור,  ומורידים אחרי 10 דקות את החום לחום נמוך למשך 50-45 דקות.
7. מקציפים שמנת מתוקה מורחים על העוגה. מפזרים גרגרי רימון ומזלפים דבש.
 

דרג: