עוגת זברה

עוגת מוס אוורירית ללא אפייה ובשילוב ביסקוויטים בטעם שוקו, עוגה שילדים אוהבים במיוחד

מאת: נופר חג'ג'

דרג:
עוגת זברה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות/2 תבניות אינגלישקייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי קילו פתיבר שוקו
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1 כף אבקת קפה נמס (לא חובה)

אופן הכנה:

הכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה 30 שניות ומוסיפים בהדרגה אינסטנט - פודינג. אם רוצים טעם עדין של קפה אפשר להוסיף כף שטוחה של אבקת נס קפה.
2. ממשיכים להקציף ובהדרגה מוסיפים כף- כף גבינה עד שהקצף מתייצב.
3. שמים שלוש רבעים מכמות התערובת בשתי תבניות אינגלישקייק ומיישרים את התערובת בתבנית.
4. מניחים בתבנית בעמידה את הפתיבר ברווחים שווים, מכסים בתערובת שנותרה ומיישרים בשנית.
5. לוקחים את השוקולד ומגרדים מעל לתבניות.
6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל-3 שעות. 
דרג: