עוגת זברה - גלידת מוקה אגוזים ושוקולד לבן

עוגת קרה בטעמי מוקה, צבעונית ויפה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מיטל ריזגן

דרג:
עוגת זברה - גלידת מוקה אגוזים ושוקולד לבן
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • יופלה מוקה 3%
  • 3 שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 3 כפות אינסטנט שוקולד
  • 200 גרם שוקולד לבן מומס
  • 3/4 כוס קוביות וופל לואקר אגוזים מפוררות
  • 2 כפות חמאה

אופן הכנה:

1. ממיסים חמאה ומערבבים עם פרורי הוופלים.
2. לוקחים תבנית ומרפדים את התחתית בשכבה שטוחה ומכניסים למקפיא.
3. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.טורפים חלמונים עם שוקולד לבן מומס ומקפלים לקצף החלבונים.
4. מקציפים 2 שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת. מוציאים התבנית מהמקפיא ושמים כמחצית התערובת מעל הבסיס.מכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
5. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט שוקולד לקצפת יציבה ומקפלים לתוכה יופלה מוקה. מוזגים את התערובת כשכבה שנייה. מחזירים למקפיא לעוד 15 דקות.
6. לבסוף שמים מעל שכבה אחרונה של תערובת השוקולד הלבן. מכניסים למקפיא עד להקפאה.
דרג: