עוגת גלידה

עוגת גלידה מושקעת וטעימה שלא תרצו להפסיק לאכול

מאת: נדב קליין

דרג:
עוגת גלידה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 שוקולד לבן
  • 2 חבילות ביסקוויטים לבנים
  • חבילת שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • ליקר שוקולד (עדיף לבן)
  • חצי כוס סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית שמים חצי כוס חלב ומעט ליקר שוקולד.
2. טובלים ביסקוויטים כ-3 שניות בתערובת ומסדרים בתוך תבנית.
3. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. לאחר שהתקבלה קצפת מערבבים איתה 2 חבילות שוקולד לבן מרוסקות לחתיכות קטנות.
4. מורחים כמחצית מכמות הקצפת על הביסקוויטים ומוסיפים שכבת ביסקוויטים ואת שארית הקצפת מההקצפה ועוד שכבת ביסקוויטים.
5. מוסיפים לתערובת החלב את 3 חבילות השוקולד הלבן שנותרו חתוכות לקוביות ומכניסים למיקרוגל עד להמסה.
6. שופכים את השוקולד מעל העוגה ומורחים בשכבה אחידה.
7. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ללילה.

דרג: