עוגת גלידה

עוגת גלידה מהירה

מאת: רחל חרר

דרג:
עוגת גלידה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית מלבנית 18*28

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 ביצים
  • 200 גרם גבינה לבנה 5% תנובה
  • 1 חבילת חמאה תנובה
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם סוכר
  • ביסקוויטים לפי מידת התבנית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שוברים את השוקולד לקוביות, מכניסים לקערה עם החמאה וממיסים במיקרוגל.
2. לאחר ההמסה יש להוסיף את 3 החלמונים ולערבב היטב.
3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר היטב, מוסיפים את הגבינה והשוקולד המומס, מערבבים בעזרת כף.
4. מניחים בתבנית שכבה אחת של ביסקוויטים.
5. יוצקים מן התערובת ומשטחים, מניחים עוד שכבת ביסקוויטים ולאחריה עוד שכבת תערובת ושוב עד מילוי גובה התבנית.
6. מכניסים למקפיא עד שיקפא.
7. מוציאים מהמקפיא, חותכים ומגישים.

 

דרג: