עוגת גלידה טריקולד יולו

עוגת גלידה המורכבת משלוש שכבות קצפת קרמית בטעמים שונים, מנה אחרונה חביבה על ילדים ומבוגרים

מאת: חדי בנו

דרג:
עוגת גלידה טריקולד יולו
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8 מנות אישיות או תבנית אחת בקוטר 26'

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 חבילות אינסטנט פודינג
  • 3 מיכלי שמנת מתוקה 38%
  • 3 כוסות חלב
  • 6 כפות אבקת סוכר
  • גביע מעדן יולו בטעם שוקולד חלב
  • גביע מעדן יולו בטעם שוקולד לבן
  • גביע מעדן יולו בטעם שוקולד מריר
  • חפיסת שוקולד חלב
  • חפיסת שוקולד לבן
  • חפיסת שוקולד מריר

אופן הכנה:

הכנה:
1. בשלוש קערות נפרדות מחלקים חומרים באופן שווה: בכל קערה שמים חבילת אינסטנט פודינג אחת, מיכל שמנת אחד וכוס חלב אחת, 2 כפות אבקת סוכר, גביע יולו וכן טבלת שוקולד מומס בטעם ובצבע היולו.
2. לאחר הקצפה של כל קערית בנפרד (לפחות של 10 דקות כל קערית) מרכיבים בתבנית קפיצית בקוטר 26' את השכבות על פי הטעם הנבחר הרצוי.

הערה: זו עוגה שנשמרת בהקפאה מלאה, יש להפשיר 10 דקות לפני ההגשה.

דרג: