עוגת גלידה וניל ושוקולד

עוגת גלידה וניל ושוקולד, קינוח קפוא ומתוק לאורחים בסיום הארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גלידה וניל ושוקולד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 5

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מיכל וחצי קצפת
  • 5 ביצים
  • כוס וחצי סוכר
  • פירות יער/שוקולד ציפס
  • חבילת שוקולד

אופן הכנה:

  • מפרידים בין הביצה לחלמון ושמים את כל החלבונים במיקסר ומקציפים עם הסוכר במשך כמה דקות עד שהכל מוקצף ומעבירים לקערה.
  • ממיסים את השוקולד ומערבבים עם 3 חלמוני הביצה.
  • מקציפים את הקצפת ומערבבים בזהירות עם הקציפת ביצים והפירות יער או השוקולד (בזהירות שזה לא "יפול") ומעבירים לשוקולד המומס (כשזה לא רותח כדי שלא תימס הקצפת) ומערבבים.
  • שופכים לכלי ההגשה שבחרתם את הקצפת שוקולד ואחרי זה שיבה מעל הקצפת עם קציפת ביצים ועם הפירות יער/שוקולד ומקפיאים.
  • מגישים קפוא.
  • *הערות:המתכון יכול להיות פרווה אם השוקולד פרווה והקצפת צימחית וככה זה יתאים גם לשבת.
    דרג: