עוגת גבינת שמנת ופירות אקזוטיים

עוגת גבינת שמנת ופירות אקזוטיים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: מיטל ריזגן

דרג:
עוגת גבינת שמנת ופירות אקזוטיים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות\תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים לבסיס :
  • 200 גרם פתי בר מרוסקים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • מצרכים למלית :
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 0.5 כוס סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • מצרכים לקישוט :
  • דובדבנים מסוכרים
  • שימורים של קוקטייל פירות
  • מעט קצפת

אופן הכנה:

אופן ההכנה:   
בתבנית מס' 26 מניחים את חומרי הבסיס:  1.פתי בר מרוסקים עם חמאה מומסת ושקדים טחונים.
2.משטחים ומהדקים ומכניסים עם התבנית למקפיא. מכינים    הכנת המלית:  1.מערבבים בקערה את הגבינה יחד עם סוכר, אינסטנט פודינג וניל ושמנת חמוצה.  2.בקערה נוספת מקציפים 2 שמנת מתוקה לקצפת יציבה. 3.מניחים 4 כפות מן הקצפת בצד לקישוט העוגה.  4.את יתרת הקצפת מערבבים בעדינות עם הגבינה לתערובת אחידה.  5.מוציאים את התבנית מהמקפיא ומוזגים את המלוי על הבסיס.  6.מכניסים למקרר לשעה להתייצבות לפני שמקשטים.    הכנת הקישוט:  1.מסננים את קוקטייל הפירות מן הנוזלים ומפזרים על העוגה.
2.עם הקצפת שהשארנו בצד מזלפים מסביב ובמרכז ומעטרים בדובדבנים מסוכרים.

דרג: