עוגת גבינת שמנת ופירות אקזוטיים

קל ומהיר להכנה, טעים ומרענן. אי אפשר לטעות בשילוב שבין גבינת שמנת לפירות אקזוטיים

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
עוגת גבינת שמנת ופירות אקזוטיים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס
  • חבילת עוגיות חמאה קטנה
  • 3 כפות חלב
  • למילוי
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 חבילת אינסטנט וניל
  • 1 חבילת גבינת כנען "השף הלבן"
  • 1 חבילת גבינת שמנת נפוליאון 16%
  • לקישוט
  • חבילת שימורים קטנה של פירות אקזוטיים (לסנן מנוזלים) או פירות אקזוטיים טריים, חתוכים ומסודרים
  • דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה:

הבסיס:

1. מפוררים בקערה את עוגיות החמאה ומוסיפים 3 כפות חלב על מנת מעט להרטיב אותן (לא להפוך לעיסה!). מסדרים בתבנית ומכניסים למקפיא עד להכנת המילוי.

שכבת הגבינה:

2. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינות ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד.

3. מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ומקשטים מעל בפירות האקזוטיים, למשל: אננס, משמש, פפאיה ומשלבים דובדבנים מסוכרים.

מאחסנים במקרר לפחות ל-5 שעות (רצוי ללילה) עד לייצוב.

 


דרג: