עוגת גבינת קצף ושוקולד

עוגה חגיגית

מאת: יפית עובדיה

דרג:
עוגת גבינת קצף ושוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה של תנובה 9%
  • 1 שמנת חמוצה 15% של תנובה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים מופרדות
  • 2 סוכר וניל
  • 2.5 כפות קמח תופח
  • גרידת לימון
  • סירופ שוקולד מוכן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד חלבונים וסוכר רגיל.
3. מוזגים לתבנית עגולה משומנת ואופים כ 15 דקות.
4. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
5. מוזגים על העוגה ואופים עוד כ20 דקות.
6. לאחר שמתקררת לוקחים סירופ שוקולד ומזלפים בשתי וערב מעל הקצף.

דרג: