עוגת גבינה

מתכון קלאסי וקל הכנה לעגות גבינה, נהדרת לאירוח קל במהלך חג שבועות

מאת: לאה נקי

דרג:
עוגת גבינה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קופסאות גבינה 5% תנובה
  • 1 גביע שמנת חמוצה תנובה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 חלמונים וחלבונים
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 כפות שטוחות קורנפלור

אופן הכנה:

הכנה:
1. במיקסר להקציף 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לכדי קצף יציב.
2. בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה.
3. להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועת קיפול.
4. לצקת לתבנית משומנת 26 ס"מ לאפות בחום 180 מעלות 45 דקות, עד שהעוגה מוכנה לכבות את התנור ל 5 דק ולשים קרם.
5. הכנת הקרם: להקציף היטב את המרכיבים במיקסר למשך 2 דק לקצף יציב.
6. מורחים את הקצף על העוגה.
דרג: