עוגת גבינה

עוגת גבינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות\תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קופסאות גבינה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 חלמונים וחלבונים
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 כפות שטוחות קורנפלור
  • הקרם:
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 0.25 כוס חלב
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.במיקסר להקציף 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצב יציב
2.בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים לתערובת חלקה
3.להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה ולערבב בתנועת קיפול
4.לצקת לתבנית משומנת 26 ס"מ לאפות בחום 160 מעלות 45 דקות עד שהעוגה מוכנה לכבות את התנור ל 5 דק ולשים קרם

הקרם


להקציף היטב במיקסר למשך 2 דק לקצף יציב למרוח על העוגה
בהצלחה ובתאבון
דרג: