עוגת גבינה

עוגת גבינה טעימה ופשוטה להכנה

מאת: מתכון גולש

דרג:
עוגת גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: מנות 12/תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קופסאות גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 חלמונים וחלבונים
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 כפות שטוחות קורנפלור
  • לקרם:
  • שמנת מתוקה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • רבע כוס חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במיקסר מקציפים 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצב יציב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים לתערובת חלקה. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה בתנועת קיפול.
3. יוצקים לתבנית משומנת 26 ס"מ ואופים בחום 180 מעלות 45 דקות. כשהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים 5 דקות בפנים.
4. מקציפים את חומרי הקרם: 1 שמנת מתוקה, רבע כוס חלב ו-3 כפות פודינג וניל. כשהקצף יציב מורחים על העוגה ומקררים.
דרג: