עוגת גבינה

עוגת גבינה טעימה שכולם אוהבים

מאת: אלכסנדרה חודקובסקי

דרג:
עוגת גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 12/תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 150 גרם ביסקוויטים מפוררים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • למילוי:
  • כוס חלב של תנובה
  • 4 כפות סוכר
  • גביע שמנת חמוצה של תנובה
  • מיכל שמנת מתוקה של תנובה
  • גבינה לבנה 500 גרם
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • חצי חבילת שוקולד לבן מומס
  • לציפוי:
  • ריבת פירות יער
  • פירורי ביסקוויטים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה ומהדקים לתחתית התבנית (תבנית משומנת מראש) ושמים במקרר.
3. בקערה גדולה מניחים את החלב, השמנת החמוצה והגבינה ומקציפים 2 -3 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הפודינג והשוקולד הלבן (כשהוא מומס) ומערבבים כ-3 דקות.
4. בקערה נפרדת מקציפים את הסוכר עם השמנת המתוקה לקצף אחיד, מקפלים לתערובת ומאחדים.
5. מוזגים את התערובת לתוך התבנית (תבנית קפיצית 26 קוטר) ומכניסים למקרר למשך הלילה.
6. לפני ההגשה שמים את ריבת פירות היער או את פירורי הביסקוויטים מעל.

דרג: