עוגת גבינה

עוגת גבינה טעימה ומהירה

מאת: יעל שוקרון

דרג:
עוגת גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 10/תבנית 24

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300/400 גרם בצק פריך
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 150 גרם סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • מיץ של לימון
  • 2 כפות קורנפלור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מניחים את הבצק פריך בתבנית בקוטר 24 ס''מ.
2. בקרעה מערבבים את הגבינה הלבנה, הסוכר, החלמונים, הוניל, מיץ הלימון והקורנפלור.
3. מקציפים את החלבונים עד לקצף נוקשה ומכניסים בעדינות לתערובת.
4. יוצקים הכל על הבצק הפריך ומכניסים לתנור לחום של 190/200 מעלות.
5. מורידים את הטמפרטורה אחרי 10 דקות ל-160 מעלות ואופים 40-45 דקות. מניחים בקערה עם מים בתחתית התנור ואחרי שהעוגה מוכנה משאירים אותה בתנור כבוי במשך שעה.
 

דרג: