עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה

מאת: מתכון גולש

דרג:
עוגת גבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8 מנות/תבנית בקוטר 24 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס
  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 70 גרם חמאה מומסת
  • למלית
  • 6 ביצים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1 שמנת של פעם
  • 3 כפות קונפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. טוחנים את הביסקוויטים עד קבלת פירורים.
2. ממיסים את החמאה, שופכים על הפירורים ומערבבים.
3. מהדקים את הפירורים בתבנית.
4. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד קבלת קצף יציב לא חזק מידי.
5. בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים כולל החלמונים בהדרגה.
6. מערבבים יחד את התערובת עם הקצף בעדינות ובתנועות קיפול.
7. שופכים את התערובת אל התבנית.
8. מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב ומורידים את החום ל 160 מעלות לפחות לשעה.
9. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לעוד שעה בפנים.

דרג: