עוגת גבינה, שמנת, שוקולד לבן ותותים

עוגת גבינה חגיגית ומיוחדת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה, שמנת, שוקולד לבן ותותים
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס-
  • 200 גרם עוגיות חמאה טחונות לפרורים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • כף אבקת קקאו ממותקת
  • למלית-
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה
  • 1 גביעה של גבינת שמנת
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • כ-20 תותים חצויים

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. לילה לפני הכנה, מחממים את השמנת המתוקה במיקרו וממיסים בתוכה את השוקולד הלבן. כשהתערובת מתקררת מכניסים למקרר עד למחרת.
2. שמים בתבנית שקף לפני הכנת העוגה.
3. מרסקים את העוגיות ומערבבים עם החמאה המומסת והשוקולית.
4. משטחים את התערובת על התבנית ומעבירים להקפאה.
5. מקציפים את תערובת השוקולד והשמנת המתוקה כ-3 דקות.
6. מוסיפים את הגבינות ומערבבים לתערובת אחידה.
7. מסדרים את חצאי התותים מסביב לשקף ושופכים את התערובת לתבנית.
8. מכניסים את העוגה למקפיא ללילה שלם.
9. לפני שפורסים את העוגה מוציאים אותה מהמקפיא ומעבירים למקרר ל 3 שעות.
העוגה טעימה כשהיא חצי קפואה.

 

דרג: