עוגת גבינה קפוצ'ינו

עוגת גבינה קפוצ'ינו מושלמת ומפנקת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סיגל ברמר

דרג:
עוגת גבינה קפוצ'ינו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית 24 נשלפת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת בישקוטים
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 כפיות ליקר אמרטו/שוקולד/קפה
  • 1/4 כוס חלב
  • קרם:
  • 2 שמנת מתוקה 38%
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1.1/2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית גדושה נס קפה נמס
  • קישוט:
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 1/2 כפית נס קפה

אופן הכנה:

  • בצלחת עמוקה לשים 3/4 כוס מים רותחים, 2 כפיות ליקר, 1/4 כוס חלב לערבב , לטבול את הבשקוטים משני הצדדים ולסדר בתבנית 24.  
  • קרם: בקערה לשים 500 גרם גבינה לבנה, 3/4 כוס סוכר ושקית סוכר וניל, לערבב עם כף עד להמסת הסוכר, להניח בצד.
  • בקערת המיקסר להקציף 2 שמנת מתוקה כפית גדושה נס קפה ואינסטנט פודינג וניל, לקרם יציב,
  • להוסיף את תערובת הגבינה לערבב מעט עד שהקרם אחיד, לשפוך על הבישקוטים.
  • להכניס למקפיא לשעתיים (העוגה טעימה חצי קפואה). 
  • לגרד שוקולד לבן ולפזר בצדדים (יוצרים חישוק), לפזר עם מסננת דקה את הנס קפה מעל השוקולד הלבן בצורה אחידה.

  • דרג: