עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית ופשוטה להכנה

מאת: מתכון גולש

דרג:
עוגת גבינה קלאסית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 10/תבנית 24

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 גבינה לבנה 500 גרם
  • 1 גביע שמנת רגילה (שמנת של פעם)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 סוכר וניל
  • 5 ביצים
  • כוס סוכר
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים 2 גבינה לבנה יחד עם גביע שמנת רגילה.
2. מוסיפים חצי שקית אינסטנט פודינג (את החצי השני שומרים לקרם), 3 כפות קורנפלור ו-1 סוכר וניל.
3. מפרידים חלמונים וחלבונים ומוסיפים את החלמונים לתערובת.
4. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.
5. מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.
6. מכניסים לתנור ל-10 דקות על חום גבוה של 180 ולאחר 10 דקות מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך של 150. סה"כ 50 דקות בתנור.
7. מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב. מחכים שהעוגה תתקרר מורחים את הקרם, ומוסיפים מעל תותים.

דרג: