עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה קלאסית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 גבינה לבנה - כ-500 גרם
  • 1 גביע שמנת רגילה( שמנת של פעם)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 סוכר וניל
  • 5 ביצים
  • כוס סוכר
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מערבבים 2 גבינה לבנה יחד עם גביע שמנת רגילה, מוסיפים חצי שקית אינסטנט פודינג( את החצי השני שומרים לקרם), 3 כפות קורנפלור,1 סוכר וניל.
2.מפרידים חלמונים וחלבונים ומוסיפים את החלמונים לתערובת. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.
3.מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.
4.מכניסים לתנור -10 דקות על חום גבוה- 180, ולאחר 10 דקות מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך 150,סה"כ 50 דקות בתנור.
5.מכינים קרם: מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב.
6.מחכים שהעוגה תתקרר מורחים את הקרם, אפשר להוסיף גם תותים.
דרג: