עוגת גבינה פרורים

עוגת גבינה פרורים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה פרורים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה של תנובה 5 או 9%
  • 0.75 כוס סוכר
  • קליפת לימון
  • 2 כפות קוקוס
  • בצק:
  • חבילת חמאה 200 גרם
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות סוכר
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • טיפות וניל
  • מלית:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה של תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:1.לשים את הבצק, 2.מצננים שעה ומחלקים את הבצק לשני חלקים. 3.שני שליש ממנו מרפדים תבנית ואת השליש השני אופים בתבנית קטנה נפרדת. 4.מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות עד שהתחתית מזהיבה.  5.מערבבים את הגבינה,הסוכר,קליפת הלימון,הקוקוס,תמצית וניל. 6.מקציפים את השמנת המתוקה ושתי כפות הסוכר ומוסיפים לגבינה. 7.יוצקים את תוכן הגבינה על הבצק האפוי בתבנית. 8.מפוררים את 1/3 הבצק האפוי בנפרד לפרורים ומפזרים על הגבינה 9.מאחסנים במקרר עד ההגשה.

דרג: