עוגת גבינה פסיפלורה

עוגת גבינה אוורירית על בסיס ביסקוויטים ומצופה בפסיפלורה טרייה חמצמצה ומרעננת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה פסיפלורה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 16 מנות/תבנית קפיצית 28 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גר' חמאה תנובה
  • 200 גר' פתי בר
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% תנובה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 750 גר' גבינה לבנה תנובה
  • מילוי מ- 10-20 פסיפלורות

אופן הכנה:

הכנה:
1. ממיסים את החמאה במיקרוגל, בינתיים מרסקים את הפתי בר במעבד מזון.
2. מערבבים היטב, משטחים בתבנית קפיצית "28 ומקררים.
3. מקציפים את השמנת, הפודינג והסוכר עד לתערובת יציבה מאד. מקפלים פנימה את הגבינה ויוצקים בתבנית.
4. לאחר לפחות שעה בקירור ובקירוב למועד ההגשה, יוצקים את הפסיפלורה על העוגה לשכבה אחידה.
 

דרג: