עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה עם פירורים טעימה וקלה להכנה

מאת: שני ברבי

דרג:
עוגת גבינה פירורים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: מנות 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 3 כוסות קמח
  • 200 גרם מחמאה
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 5 יחידות חלמונים
  • 1 חבילה אבקת אפייה
  • למלית:
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 5 יחידות חלבונים
  • 1 קופסא אינסטנט וניל
  • 1 חבילה סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר מקציפים חלמונים עם חצי כוס סוכר.
2. מוסיפים את שאר המצרכים ומקציפים.
3. משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, מהדקים את הבצק (אם הבצק דביק אז יש לקמח את היד), אופים בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
4. מוציאים מהתנור ומפוררים.
5. מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר. מוסיפים גבינה, שמנת חמוצה, אינסטנט וניל, סוכר וניל ותמצית וניל.
6. מהדקים היטב את הפירורים בתבנית סיליקון "סטלה", ממלאים בתערובת הגבינה ומפזרים מעל פירורים.
7. ממלאים 8 כדורים בתבנית סיליקון בתערובת הגבינה, מצפים בפירורים ומקפיאים למשך לילה.
8. מוציאים את העוגה מהתבנית, מניחים את הכדורים מעל, מחזירים למקפיא ומוציאים כעד רבע שעה לפני הגשה.
דרג: