עוגת גבינה פירורים "נטליה אוריאו"

עוגת גבינה פירורים "נטליה אוריאו"

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה פירורים "נטליה אוריאו"
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10 מנות\תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתית ולפירורים:
  • 350 גרם עוגיות סנדוויץ' בטעם שוקולד (כמו אוריאו)
  • 80 גרם חמאה, מומסת
  • למלית הגבינה:
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • 0.75 כוס (150 גרם) סוכר
  • 0.5 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 250 גרם גבינת שמנת 30% שומן עדיף נפוליאון (מיכל של 225 מ"ל+כף גדושה)

אופן הכנה:


מכינים את התחתית:
1.מפוררים כ-250 גרם עוגיות לפירורים דקים יחסית, במעבד מזון, במערוך או פשוט בעזרת הידיים (שומרים בצד 8-10 עוגיות כפולות). 2.מערבבים את הפירורים בחמאה מומסת ומהדקים כשכבה אחידה, בתחתית התבנית.

מכינים את מלית הגבינה:
1.במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.

מרכיבים ומצננים:
1.כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית.
2.יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומחליקים.
3.מפוררים את העוגיות הנותרות ומפזרים מעל העוגה.
4.מעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות.
5.לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר.
6.פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

דרג: