עוגת גבינה עם תותים

עוגת גבינת עם תותים ופירורים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה עם תותים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 תותים
  • לבסיס
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה
  • למלית
  • 1 שמנת מתוקה
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 אינסטנט פודינג
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 שקית ג'לטין
  • 1/4 כוס מים רותחים
  • לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1.ממיסים את החמאה, מוסיפים את הביסקוויטים ומהדקים 2/3 לתבנית.
2. מקציפים את השמנת המתוקה.
3. בקערה מערבלים את החלב, סוכר, הגבינה והפודינג.
4. ממיסים ג'לטין במים חמים, מצננים ואז מוסיפים לגבינה.
5. את תערובת הגבינה מוסיפים לקצפת בתנועת קיפול.
6. יוצקים את התערובת לתבנית עם הביסקוויטים.
7. מסדרים מעל תותים פרוסים ומפזרים גם את הביסקוויטים המפוררים שנשארו.

דרג: