עוגת גבינה עם שוקולד לבן

עוגה קרמית ומתוקה מועשרת בשוקולד לבן במינימום מאמץ

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה עם שוקולד לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות/תבנית 24

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למילוי העוגה:
  • 500 גר' גבינה לבנה תנובה 5% או 9%
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 250 גר' גבינת שמנת
  • 1 חב' שוקולד לבן
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/4 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2/3 כוס סוכר
  • לתחתית העוגה:
  • 1 חב' פתי בר
  • 100 גר' חמאה
  • 2 כפות אבקת נוגט
  • 30 גר' אגוזי לוז קלויים וטחונים

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. לתחתית העוגה:
טוחנים את כל הרכיבים ומשטחים על תחתית תבנית 24. מעבירים למקרר.
2. למלית:
מערבבים את כל הגבינות יחד.
3. מקציפים את 2 השמנת המתוקה, מוסיפים 1 חב' שוקולד לבן מומס לתערובת הקצפת.
4. משאירים בצד 1/3 מהתערובת. מערבבים את שאר הקצפת עם הגבינות, ומשטחים על תחתית העוגה.
5. את התערובת שנשארה, מורחים מעל ומיישרים. מכניסים למקרר (רצוי ליום אחד).
אופציה: מקשטים במחית אוכמניות, תותים או מה שמתחשק.

דרג: