עוגת גבינה עם שוקולד

עוגת גבינה בצבע שוקולד

מאת: לאה שקורי

דרג:
עוגת גבינה עם שוקולד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתית
  • 1 חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • למלית
  • 750 גרם גבינת שמנת
  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
לתחתית:
1. במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים לפירורים דקים.
2. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
3. מהדקים את הפירורים לתחתית התבנית.
המלית:
1. מקציפים את הגבינה במיקסר למרקם חלק.
2. ממיסים את השוקולד ומיכל השמנת המתוקה במיקרו ומוסיפים לגבינה.
3. מוסיפים את הוניל, המלח והסוכר.
4. מוסיפים את הביצים השלמות אחת אחרי השניה.
5. ממשיכים להקציף עד שיש לנו מרקם חלק ואחיד.
6. יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויט, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך (150-160 מעלות, לא יותר), ואופים במשך שעה בערך.
7. מוציאים את העוגה ולאחר שעתיים מכניסים למקרר.
דרג: