עוגת גבינה עם יוגורט

טעים ופשוט להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אודליה אפנג'ר

דרג:
עוגת גבינה עם יוגורט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 כוסות יוגורט BIO תנובה למזיגה 1.5%
  • 5 ביצים
  • 500 גרם גבינה לבנה תנובה 9%
  • 250 גרם שמנת מתוקה השף הלבן 38%
  • 2 שקיות של סוכר וניל
  • 1.25 כוסות קמח
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 פודינג וניל
  • לימון מגורד
  • לקרם:
  • שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • פודינג וניל
  • כוס חלב "תנובה"

אופן הכנה:

הכנה
1. מפרידים בקערית את הביצים ומקציפים את החלבונים עם סוכר.
2. מערבבים בקערה את החלמונים יחד עם הסוכר וניל, 2 כפות פודינג וניל, קורנפלור ולימון מגורד.
3. מקפלים את הביצים המוקצפות בעדינות לתוך הקערה השנייה.
4. מעבירים את כל הבלילה לתבנית משומנת.
5. מניחים את התבנית המשומנת בתוך תבנית עם מים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 
לקרם:
1. מקציפים שמנת מתוקה, עם פודינג וניל, כוס חלב.
2. כשהעוגה מתקררת מורחים מעל את הקרם ומקררים למשך מספר שעות במקרר
דרג: