עוגת גבינה עם ביסקוטים

עוגת גבינה עם ביסקוטים

מאת: לאה שקורי

דרג:
עוגת גבינה עם ביסקוטים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות ביסקוטים
  • 2 כוסות נס קפה קר ממותק
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 8 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 7 גרם אבקת גלטין
  • כוס מים רותחים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים את הג`לטין עם המים הרותחים ומצננים מעט.
2. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצפת יציבה.
3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה, 8 כפות סוכר וסוכר הוניל.
4. מוסיפים בעדינות תוך כדי בחישה את הג`לטין המומס.
5. מאחדים את שתי התערובות בעדינות עד למרקם אחיד.
6. מסדרים בתבנית שיכבת בישקוטים בצפיפות ומרטיבים בנס קפה.
7. מוזגים מעל הבישקוטים הרטובים חצי מתערובת הגבינה.
8. מסדרים שוב שיכתב בישקוטים רטובים בצפיפות ומוזגים את שאר תערובת הגבינה.
9. מכסים עם ניילון נצמד או נייר אלומיניום ומכניסים למקרר לפחות ל- 8 שעות.

דרג: