עוגת גבינה עדינה בציפוי ג'לי, אננס, דובדבנים וקצפת

עוגת גבינה עשירה בטעמים, פשוטה להכנה

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
עוגת גבינה עדינה בציפוי ג'לי, אננס, דובדבנים וקצפת
עד 40 דקות \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים מופרדות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כפות קורנפלור
  • 200 גרם גבינת שמנת 5% של תנובה
  • 500 גרם גבינה 5% של תנובה
  • 1/2 שקית סוכר וניל
  • 1/2 חב` אינסטנט וניל
  • שכבה שנייה:
  • 1 חבילת ג'לי בטעם אננס
  • שכבה שלישית :
  • 1 שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 2 כפות סוכר
  • לקישוט:
  • דובדבנים מסוכרים + עיגולי אננס מקופסת שימורים

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. בקערה מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות, חלמונים, אינסטנט וניל, סוכר וניל וקורנפלור.
3. מקפלים בעדינות את תערובת החלבונים לגבינות. למזוג לתבנית עגולה ולהכניס לתנור ל-10 דקות.
4. לאחר מכן יש להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות כשעה עד שעה ורבע. להוציא את העוגה ולחכות שתתקרר.
5. מכינים ג'לי לפי ההוראות ומוזגים על העוגה. לחכות שיתקרר היטב. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר. מוזגים מעל הג'לי. מקשטים מסביב בעיגולי אננס משומרים ובדובדבנים. להכניס למקרר למספר שעות.
דרג: