עוגת גבינה משובחת "רפדוני באגוזים וריבת חלב"

עוגה טעימה וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה משובחת "רפדוני באגוזים וריבת חלב"
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתית:
  • 50 ג"ר חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • 1כף קמח
  • 200 ג"ר אגוזי מלך
  • למלית:
  • 6 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 גבינה 9%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 6 חלמונים
  • ריבת חלב
  • לציפוי:
  • כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

הכנה
1. תחתית: מערבבים את מצרכי התחתית עד לקבלת בצק ולשטחו בתבנית.לאפות 10 דקות בחום 160 מעלות.
2. מלית: מקציפים את החלבונים, כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר. את שאר חומרי המלת מערבבים יחד ומוסיפים לקרם.
3. מוסיפים את התערובת על התחתית ואופים כ-60 דקות בתנור שחומם מראש 200 מעלות ולאחר 10 דקות מורידים ל-160 מעלות.
4. כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה את ריבת החלב. 
5. ציפוי: מקציפים את חומרי הציפוי ולמרוח על העוגה כשהיא קרה.
ניתן לקשט בזילוף ריבת חלב, בצורת שתי וערב ולמשוך את הקווים במזלג (לא חובה)
דרג: