עוגת גבינה מיוחדת

עוגת גבינה מיוחדת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: לירז באזוב

דרג:
עוגת גבינה מיוחדת
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 14 מנות\ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לקרם שוקולד:
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 240 גרם שוקולד
  • לקרם שוקולד לבן:
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 260 גרם שוקולד לבן
  • למילוי גבינה:
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
  • 75 גרם סוכר
  • 300 גרם גבינה 9%
  • 20 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף ברנדי

אופן הכנה:


להכנת הקרם שוקולד:
1.להרתיח 200 מ"ל שמנת ולהוריד מהאש.
2.להוסיף 240 גרם שוקולד, לערבב עד שנמס וחלק ,להניח להתקרר.
  להכנת קרם השוקולד הלבן:
1.להרתיח 400 מ"ל שמנת מתוקה ולהוריד מהאש.
2.להוסיף 260 גרם שוקולד לבן, לערבב עד שנמס וחלק ולקרר לפחות לילה במקרר.
  להכנת המילוי גבינה:
1.להקציף 300 מ"ל שמנת מתוקה ו-75 גרם סוכר.
2.לערבב עם 300 גרם גבינה לבנה 9%, 20 גרם אינסטנט פודינג וניל וכף ברנדי.
  הרכבה:
1.להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26 למרוח עליו 50 גרם מקרם השוקולד.
2.מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס.
3.להניח בסיס שני למרוח עליו כ-50 גרם מקרם השוקולד.
להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב, לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה ולשטח על הבסיס השני.
4.להקפיא את העוגה.
  גימור העוגה (למחרת):
1.להקציף את יתרת המוס הלבן.
2.לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים.
3.להמיס את הקרם, לזלף ברווחים בין המוס הלבן.

דרג: