עוגת גבינה מופלאה

עוגת גבינה עם שלל ציפויים

מאת: חנה ברדה \

מקור מתכון: מתכון גולש

דרג:
עוגת גבינה מופלאה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 16 מנות/ תבנית בקוטר 28 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כוסות ביסקוויטים מפוררים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 גבינות כנען של השף הלבן
  • 2 כפות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה להקפצה 32% של השף הלבן
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • חומרים לציפוי
  • 3 כוסות קורנפלקס
  • 120 גרם שוקולד חלבי חום
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם שוקולד לבן חלבי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מעבדים את הביסקוויטים לפירורים, ממיסים את החמאה, מוסיפים על הפירורים ומעבדים לבצק.
2. מהדקים לתבנית ואופים במשך 10 דקות על 150 מעלות.
3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה, הסוכר ואינסטנט פודינג.
4. מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים אותה בתום ההקצפה לקערת הגבינה.
5. מפוררים את הקורנפלס בקערה ומחלקים את הפירורים ל- 3 קערות בינוניות.
6. ממיסים כל אחד מהשוקולדים בבן מרי: להתחיל עם הלבן לאחר שמוכן שופכים את השוקולד הלבן לקערה של הקורנפלקס ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה בשוקולד לבן.
7. ממיסים את השוקולד החום, שופכים לקערה השניה של הקורנפלקס ומערבבים עד לציפוי הקורנפלקס בשוקולד החום.
8. ממיסים את השוקולד המריר, שופכים לקערה השלישית של הקורנפלקס ומערבבים עד לציפוי הקורנפלקס בשוקולד המריר.
להרכבת העוגה:
1. לאחר שתחתית הבצק התקררה יוצקים את הגבינות.
2. מפזרים את פירורי הקורנפלקס מהצד החיצוני את הקורנפלקס עם השוקלד המריר בשכבה הבאה את הקורנפלקס עם שוקלד לבן ובאמצע קורנפלקס עם שוקולד חום.

דרג: