עוגת גבינה מהקונדיטוריה הכי טובה

רק לערבב ולקבל את העוגה הטובה ביותר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה מהקונדיטוריה הכי טובה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • לציפוי:
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • לתחתית:
  • 150 גר' ביסקוויטים טחונים (רצוי בטעם שוקולד)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • למילוי:
  • 750 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1/2+1/3 כוסות סוכר
  • כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

לתחתית :
1.מערבבים את הביסקוויטים הטחונים עם הסוכר והחמאה המומסת עד מרקם חולי.
2. משטחים בתבנית קפיצית 26 ושמים במקפיא 20 דקות.
למילוי:
3. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית. מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים 40-45 דקות.
(העוגה יוצאת בהירה ונראית לא אפויה ומעט רוטטת - זה בסדר)
4. מצננים 20 דקות.
ציפוי:
5. מערבבים את מרכיבי הציפוי שופכים מעל העוגה - משטחים
6. מכניסים לעוד 10 דקות לתנור.
7. מצננים ושומרים במקרר לפחות 4 שעות.
דרג: