עוגת גבינה מהירה בציפוי קצפת ותות שדה

עוגת גבינה מהירה בציפוי קצפת ותות שדה, כשהאורחים מגיעים, עוגת גבינה כייפית ומהירת הכנה, עם התותים בקצפת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה מהירה בציפוי קצפת ותות שדה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 750 גרם גבינת תנובה 9%
  • 4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת תנובה אורגינל 15%
  • לציפוי:
  • 3 כפות סוכר
  • 2 מכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת |השף הלבן"
  • 500 גרם תות שדה שטוף ומיובש או כל פרי העונה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, הקמח, הפודינג, חצי כוס סוכר והשמנת ומערבבים.
2. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת הגבינה, יוצקים לתבנית ואופים 50-60 דקות עד שהעוגה זהובה או עד שקיסם עץ הננעץ במרכזה יוצא יבש.
3. מעבירים סכין בין דופן התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו, כשדלת התנור פתוחה.
4. מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה, מצפים את העוגה ומעטרים בתותים.

דרג: