עוגת גבינה ללא אפיה

עוגת גבינה ללא אפיה, עוגה קלה ומהירה, טעימה ואהובה על אורחים

מאת: גל שוורצמן

דרג:
עוגת גבינה ללא אפיה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10-15

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גר' ביסקוויטים של פתי בר
  • 100 גר' חמאה
  • 1 קופסא של גבינה לבנה 9% אחוז
  • 1 קופסא של גבינת שמנת 30%
  • 2 חבילות שמנת מתוקה 32%
  • 40 גר' אינסטנט פודינג וניל
  • 130 גר' סוכר
  • 300 גר' ריבת אוכמניות

אופן הכנה:

  • לטחון את הביסקוויטים לפירורים
  • להמיס את החמאה ולערבב עם הביסקוויטים
  • להדק חזק עם האצבעות את העיסה שנוצרה לתחתית התבנית ולהכניס למקפיא.
  • מערבבים בקערה את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג עד שנוצר קרם.
  • מנמיכים את המהירות ובהדרגה מוסיפים את הגבינה הלבנה והנפוליאון וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה.
  • מסדרים על התבנית ומחזירים למקפיא עד שהעוגה תתקשה.
  • לאחר מכן מניחים את הריבה ומחזירים למקפיא.


  • דרג: