עוגת גבינה ושוקולד פירורים

עוגת גבינה ופירורים קלאסית

מאת: הגר פריאנטה

דרג:
עוגת גבינה ושוקולד פירורים
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 אבקת אפיה
  • * 4 כפות קקאו
  • למלית:
  • 3 חלבונים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 קופסאות גבינה לבנה
  • *100 גר' שוקולד מריר 60% מומס
  • לפרורים:
  • 3 חלמונים
  • 1 מרגרינה
  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 כוס סוכר

אופן הכנה:

שמים בקערה את כל הומרים של הפירורים ולשים ליצירת בצק גמיש, אם יש צורך להוסיף עוד קמח.
לוקחים 3/4 מן הכמות ומוסיפים לה את הקקאו.
משטחים בתבנית משומנת את בצק השוקולד
ובתבנית אחרת משטחים את הבצק הלבן
ואופים בחום בינוני גבוהה כ-20 דק'.


בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה היטב
ושמים בצד.
בקערה אחרת מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הסוכר וממתינים כ-2 דק'.
מוסיפים את הגבינה ואת הקצפת שהכנו מראש.
לוקחים חצי מהכמות ומוסיפים לה את השוקולד המומס.
להשים במקרר.

כאשר הבצק מוכן מצננים ואת הבצק הלבן מפוררים.

למרוח על הבצק החום את המלית הלבנה ומעיליה למרוח את מלית השוקולד מלמעלה לפזר את הפירורים להמתין לילה במקרר ובתאבון
דרג: