עוגת גבינה ושוקולד משוישת

עוגה טעימה לאירוח קייצי

מאת: חיה אילונה דר

דרג:
עוגת גבינה ושוקולד משוישת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתית:
  • 250 גר' ביסקוויטים מרוסקים (פתי בר, קרמל לוטוס, אוראו)
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • למלית:
  • 750 גר' גבינה לבנה למריחה 5%-9% מסוננת
  • 250 גר' (כוס ו-1/4) סוכר
  • 40 גר' (4 כפות) קמח
  • כפית תמצית וניל משובחת
  • 3 ביצים
  • 100 גר' שוקולד חלב מומס
  • 2 כפיות קקאו

אופן הכנה:

הכנה:
1. טוחנים את הביסקוויטים בגודל הרצוי ובוחשים עם החמאה.
2. מהדקים את התערובת לתחתית תבנית 26 משומנת ומכניסים למקרר.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מערבבים את חומרי המלית פרט לשוקולד ולקקאו.
5. מוציאים את התבנית מהמקרר.
6. יוצקים את התערובת על הבסיס.
7. מאחדים את השוקולד המומס עם הקקאו על ידי בחישה ויוצקים למרכז העוגה.
8. בעזרת סכין יוצרים שמיניות בתערובת הבהירה.
9. מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
דרג: