עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה עם שמנת, אגוזים ושוקולד לבן - נפלאה למסיבות וחגיגות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליאור אליאב

דרג:
עוגת גבינה ושוקולד לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות / תבנית מרובעת 20x20 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לקלתית:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם אגוזי פקאן
  • 150 גרם עוגיות חמאה
  • למלית:
  • 450 גרם גבינה לבנה 9%
  • גביע שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3 בייצים
  • תמצית וניל
  • לציפוי:
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה:

1. במעבד מזון טוחנים את כל חומרי הקלתית ומהדקים לתחתית התבנית.
2. מערבבים את חומרי המלית. לאחר מכן שופכים את התערובת על הקילתית.
3. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 40 דקות.
מצננים.
4. מכינים גנאש מהשוקולד והשמנת ושופכים על העוגה.
5. מצננים במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

דרג: