עוגת גבינה ופרורים

עוגת גבינה ללא אפייה

מאת: אוראל טלקר

דרג:
עוגת גבינה ופרורים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס
  • 250 גרם פירורי ביסקווטים
  • 150 גרם חמאה
  • למלית
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • קליפת לימון מגוררת
  • 1/2 שקית ג'לטין
  • 1/4 כוס מים רותחים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
2. מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת.
3. משאירים בצד את שאר הפירורים לקישוט.
4. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
5. מערבלים את החלב, סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.
6. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה תוך הוספת קליפת הלימון.
7. ממיסים את הג'לטין במים רותחים ומצננים.
8. מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
9. יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
10. יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.
11. מפזרים את הפירורים שנשארו מעל העוגה.
12. מצננים במקרר למספר שעות.

דרג: