עוגת גבינה ופירות יער

עוגת גבינה מושחתת, מושלמת ומפוצצת בטעמים של גבינה חלומית ופיורת יער

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: רעות חמו

דרג:
עוגת גבינה ופירות יער
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • לתחתית:
  • 160 גרם ביסקוויטים
  • 70 גרם חמאה מומסת
  • למילוי הגבינה:
  • 2 מיכלים של נפוליאון 16%
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • לציפוי:
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה
  • שליש כוס סוכר או אבקת סוכר
  • פירות יער טריים או קפואים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל120 מעלות
2. מפוררים את הביסקוויטים לתערובת חולית ומערבבים עם החמאה המומסת. משטחים בתבנית ומכניסים בינתיים למקרר
3. מפרידים ביצים
4. מערבבים בקערה את שני המיכלים של נפוליאון, גבינה לבנה, חלמונים ו3/4 מכוס הסוכר, לתערובת חלקה
5. במיקסר מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר לקצף רך אך יציב יחסית ומקפלים את שתי התערובות זו לזו
6. שופכים על תחתית הביסקוויטים ואופים במשך שעתיים. מוציאים ומצננים
7. להכנת הציפוי- מקציפים את השמנת עם הסוכר, ניתן להוסיף וניל מחצי מקל ומורחים על העוגה
8. עם הפירות אפשר לקשט את העוגה או לטחון ולמרוח על העוגה לפני ששמים את הקצפת
9. משאירים לקירור במשך הלילה
דרג: