עוגת גבינה ואוראו

עוגת גבינה ואוראו, עוגה מושחתת וטעימה מאוד, קינוח מוצלח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה ואוראו
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 45 דקות

כמות מנות: תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בסיס
  • 1 וחצי כוסות של פירורי אוראו
  • 2 כפות של חמאה מומסת
  • מילוי
  • 700 גרם גבינת שמנת 30% ומעלה
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים XL
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס קמח
  • 2 כפיות תמצית וניל איכותי
  • 230 גרם שמנת חמוצה
  • 5 עוגיות אוראו חתוכות גס ועוד
  • 10 עוגיות אוראו לחלק העליון של העוגה
  • עוגיות חצויות לקישוט

אופן הכנה:

  • להכין בסיס ולשטח על תבנית 26.
  • להקציף גבינת שמנת עם ראש גיטרה עד לאוריריות.
  • להוסיף סוכר בהדרגה.
  • להוסיף ביצה לאחר ביצה לשים לב שמעורבב טוב.
  • חהוסיף מלח, וניל, וקמח ולערבב טוב טוב.
  • להוסיף שמנת חמוצה.
  • לערבב ידנית עם 5 העוגיות המפוררות גס ולצקת לתבנית 26
  • לפזר מעל 10 עוגיות מפוררות גס שישקעו מעט.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות למשך שעה, העוגה תהיה עוד רכה באמצע יש לאופות עוד 15 דקות.
  • לפתוח מעט את התנור לאחר כיבוי ולהשאיר את העוגה שם לשעה ואז לקרר למשך 24 שעות, לקשט בפרחי קצפת וחצאי עוגיות אוראו מעל ומסביב.


  • דרג: