עוגת גבינה הונגרית עם אוכמניות

מתכון שבועות מרשים לעוגת גבינה עם אוכמניות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה הונגרית עם אוכמניות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית 24

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • לבצק:
  • 100 גרם מחאה
  • 1 ביצה
  • כוס וחצי קמח
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף תמצית רום
  • 1/2 כוס סוכר
  • למילוי:
  • 500 גרם (2 מיכלים) גבינה לבנה 9% של תנובה
  • כוס וחצי סוכר
  • 500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה של תנובה
  • 1 שקית ג'לטין + 1/2 כוס מים פושרים
  • לציפוי:
  • 1 קופסת שימורי אוכמניות

אופן הכנה:



הכנת הבצק:
1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטחים על תבנית משומנת
2. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דקות, עד להזהבה
3. מוציאים מהתנור ומקררים היטב


הכנת המילוי:
1. מערבבים יחד את הגבינות והסוכר
2. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אל תערובת הגבינות
3. ממיסים את הג'לטין במים החמים מקררים מעט
4. מוסיפים את תערובת הג'לטין לתערובת הגבינות
5. יוצקים את המילוי על גבי הבצק האפוי ומקררים לפחות שלוש שעות במקרר

הכנת הציפוי:
1. מורחים מעל המילוי את תכולת שימורי האוכמניות
 

דרג: