עוגת גבינה דלת קלוריות

גרסה דלת קלוריות לעוגת הגבינה המסורתית לחג השבועות, מומתקת בממתיק מלאכותי

מאת: אליאן מנדלר

דרג:
עוגת גבינה דלת קלוריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה עד 3%
  • גביע שמנת חמוצה 9%
  • 1 כוס מיוקל (מיונז דל קלוריות)
  • 5 ביצים מופרדות
  • חבילה קטנה של קמח תופח מאליו
  • טיפות סוכרזית בערך השווה לכוס וחצי סוכר
  • 30 גרם צימוקים כהים
  • 30 גרם חמוציות
  • 30 גרם אגוזי מלך מרוסקים גס
  • 100 גרם פתיתי קוקוס
  • מיץ לימון

אופן הכנה:

הכנה:
1. להקציף חלבונים לקצף קשה תוך טיפטוף טיפות מיץ לימון.
2. להוסיף את החלמון ולהמשיך להקציף לקרם סמיך אחיד.
3. להוסיף את המיוקל תוך הקצפה.
4. להוסיף את הגבינה השמנת ושאר המצרכים מלבד הקמח.
5. להוסיף לאט את הקמח וטיפות הסוכרזית עד לקבלת בלילה לא דלילה, אך לא נוזלית.
6. לשמן תבנית עגולה קפיצית ולאפות בתנור מחומם כחצי שעה עד שהעוגה משחימה במרקם אחיד ויציב
7. מצננים ומגישים.
דרג: