עוגת גבינה בשלוש שכבות

עוגת גבינה מלכותית ומושלמת לכל אירוח

מאת: מור ויינרוך

דרג:
עוגת גבינה בשלוש שכבות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לטורט:
  • 7 ביצים מופרדות
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח רגיל לא גדושות
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • 2 כוסות חלב
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעי גבינה
  • 1 קופסא אננס משומר
  • מיץ מקופסת האננס
  • רבע כוס מים
  • 2 כפות סוכר
  • 1.1/4 כפות קורנפלור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה.
2. אופים בחום בינוני עד להזהבה.
3. מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג. מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת אחידה.
4. שופכים על הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה.
5. מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור עד לקבלת דייסה סמיכה.
6. מסירים מהגז ושופכים על העוגה מלמעלה.
7. מצננים במקרר.

דרג: