עוגת גבינה בשכבות

עוגת גבינה בשש שכבות

מאת: לין סויסה

דרג:
עוגת גבינה בשכבות
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית בקוטר 28 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • תערובת גבינה אפויה
  • 3 גבינה לבנה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • שכבת גבינה חומה
  • 2.5 שמנת חמוצה
  • 2 כפות שוקולית
  • 2 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • שכבה גבינה לבנה
  • 2.5 שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • שכבת קצפת
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • שכבת שוקולד
  • 150 גרם שוקולד חלב מגורר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
לבסיס:
1. טוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
2. ממיסים מרגרינה ומערבבים עם הביסקוויטים.
3. מהדקים לתבנית ומכניסים למקרר.

גבינה אפויה:
1. במיקסר מקציפים במהירות בינונית עד גבוהה ביצים וסוכר.
2.  מוסיפים את הפודינג והגבינה.
3. שופכים את התערובת לתבנית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה עד שהקיסם יוצא נקי.
4. משאירים את התנור דלוק.

גבינה חומה:
1. בקערה מערבבים את השמנת החמוצה, שוקולית, סוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה.
2. שופכים לתוך עוגת הגבינה, משטחים ומכניסים שוב לתנור למשך 10- 15 דקות.

גבינה לבנה:
1. בקערה נוספת מערבבים את השמנת החמוצה, סוכר וסוכר וניל.
2. שופכים אותה מעל השכבה החומה ואופים במשך 10-15 דקות.
3. מוציאים ומניחים לה להתקרר.

שכבת קצפת:
1. מקציפים שמנת מתוקה וסוכר במהירות גבוהה לקצפת יציבה.
2. לאחר שהעוגה מתקררת מורחים את הקצפת על העוגה.

שכבת השוקולד:
1. בפומפייה מגררים 100 גרם שוקולד וזורים על העוגה.

דרג: