עוגת גבינה בראוניז פירורים

עוגת פירורים מפוארת, מעדן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה בראוניז פירורים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 מנות / תבנית מלבנית 27X33 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק:
  • 200 גר' סוכר
  • 100 גר' חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • הבראוניז:
  • 180 גר' חמאה
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גר' קמח תופח
  • קורט מלח
  • שכבת הגבינה:
  • 50 מ"ל חלב
  • 120 גר' שוקולד לבן
  • 375 גר' גבינה 5%
  • 1/3 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 2 כפות גדושות קמח תפו"א
  • לפירורים:
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 25 גר' חמאה
  • 1 חלמון

אופן הכנה:

הכנה
1. מערבבים את כל החומרים בפוד פרוססור.
2. מפזרים על הגבינה.
3. אופים עוד כ-15 דקות עד שמזהיב.
בראוניז:
1. ממיסים את החמאה בסיר.
2. מוסיפים את השוקולד המריר והסוכר.
3. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.
4. שמים את כל התערובת על הבצק ואופים 12 דקות ב- 180 מעלות.
שכבת הגבינה:
1. ממיסים את השוקולד עם החלב.
2. מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.
3. יוצקים את התערובת על השוקולד.
4. אופים 20 דק' נוספות.
דרג: