עוגת גבינה בציפוי אוראו

עוגת גבינה בציפוי אוריאו במקום ביסקוויטים, עוגת גבינה מדהימה בציפוי קראנ'צי פריך של עוגיות אוריאו

מאת: מתכון גולש

דרג:
עוגת גבינה בציפוי אוראו
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • תחתית בצק עוגיות אוריאו מפוררות
  • 750 גרם גבינה 9% שומן
  • 5 ביצים מופרדות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • חצי חפיסה אינסטנט פודינג וניל
  • לציפוי:
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 כף סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. טורפים גבינה עם 5 חלמונים ו-2 כפיות תמצית ווניל לתערובת חלקה ואחידה.
3. מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קבלת קצף מבריק ויציב.
4. מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה. מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג, ומקפלים לתערובת אחידה.
5. יוצקים את התערובת לתבנית על הבסיס של עוגיות אוריאו, ואופים במשך שעה ו-50 דקות. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום למשך שעת האפייה הראשונה.
6. מסירים וממשיכים לאפות 50 דקות נוספות. מערבבים סוכר ושמנת מתוקה, עד שהסוכר נמס. מורחים על פני העוגה ואופים 10 דקות נוספות.
7. מפזרים שברי עוגיות אוריאו על העוגה. מצננים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה.
דרג: